Sportmassage

Doet u aan sport en heeft u daarvoor professionele massage nodig? Dan ben ik u graag van dienst. Ik beschik over de juiste diploma's en zet me 100% in om uw sportprestaties te optimaliseren.

Door regelmatig sportmassage te ondergaan, bereidt u uw lichaam beter voor op zware inspanningen. Bovendien beperkt u met deze vorm van massage de kans op blessures. Sportmassage is een stevige massage van de spieren. Vooral na zware lichamelijke inspanning of wanneer u merkt dat uw lichaam overbelastingsverschijnselen vertoont, is een sportmassage aan te raden. Het ontspant uw spieren en bevordert uw stofwisseling, reguleert uw bloeddruk en prikkelt op een positieve manier uw zenuwstelsel.

Sportmassage houdt uw lichaam gezond en verbetert uw sportprestaties.

Behandeling

De betreffende tak van sport bepaalt hoe uw massagetherapie eruit gaat zien. Tijdens ons kennismakingsgesprek kijk ik hoe uw lichaam functioneert en beweegt. Daarbij stel ik eventuele probleemgebieden en blessures vast en neem daarna het behandelplan met u door. Naast massage besteed ik aandacht aan blessurepreventie, warming-up en cooling down en rekoefeningen die belangrijk zijn voor uw lichaam.

Prijzen

Alle prijzen vindt u op de tarievenpagina.