Gastenboek

Lees hieronder de ervaringen van anderen die ik heb behandeld. Verder mag u natuurlijk ook altijd zelf uw commentaar achterlaten. Maak daarvoor gebruik van dit formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Jan-Kees de Meester(donderdag, 31 januari 2019 14:56)

Raoul heeft mij inmiddels twee keer gemasseerd vanwege ernstige rugklachten. Voor de duidelijkheid: ik was vóór de eerste behandeling nauwelijks in staat om te lopen. Daarna bleek al duidelijk dat er vooruitgang was geboekt.

Raoul is een echte vakman. Hij neemt de tijd om te luisteren naar het verhaal van de cliënt en legt daarna in heldere bewoordingen zijn aanpak uit. Zijn kalme persoonlijkheid biedt de cliënt ruimte om vragen te stellen.

Na de tweede behandeling waren mijn rugklachten dusdanig verminderd, dat een vervolgafspraak overbodig was. Ik kan iedereen Raoul aanbevelen.

 

Lieke Luteijn 10 jaar(dinsdag, 23 oktober 2018 14:35)

Ik ken Raoul omdat hij een van mijn zwemtrainers is. Hij heeft mij al verschillende keren ingetapet. Dit helpt altijd heel erg goed bij mij.
Ook ga ik regelmatig naar Raoul omdat ik beginnende scoliose en ongelijke beenlengtes heb.
Hij rekt mijn spieren op en maakt ze los. Hij wijst altijd aan wat hij gaat doen en legt het ook goed uit.
Hij geeft mij tips en oefeningen om mijn rug-en schouderklachten te verminderen. Ik vind de behandelingen heel fijn!

 

Jacodien Luteijn(dinsdag, 23 oktober 2018 14:25)

Ik heb Raoul leren kennen tijdens de zwemtrainingen van onze dochter. Ik liep eind vorig jaar zelf tijdens het zwemmen een schouderblessure op. Hij heeft na de training gelijk gekeken en behandeld. Ik vertelde hem toen ook van mijn burn-out. Ik kreeg van hem toen het advies om eens contact op te nemen met Medics Vitaal in Middelburg. Dat heeft heel goed gewerkt voor mij en ik ben daar nog regelmatig onder behandeling. Bedankt voor dit goede advies Raoul!
Daarnaast ben ik ook regelmatig bij Raoul geweest om mijn spieren in mijn nek en rug los te maken. Deze zaten erg vast i.v.m. burn-out/spanning. Raoul is een heel rustig persoon die je goed op je gemak weet te stellen. Hij vertelt duidelijk wat hij gaat doen en wijst dat ook aan op een afbeelding die in zijn behandelruimte hangt. Hij neemt zeer zeker de tijd voor je en luistert goed naar je. Ik reageerde heel goed op zijn behandelingen en ik kon langzaam afbouwen. Naast mijn spierklachten heeft Raoul ook een aantal keren mijn onderbenen en enkel ingetapet om het vocht daar weg te krijgen. Dat hielp ook goed.
Echt een aanrader om eens contact op te nemen met Raoul.

 

Alfons(zondag, 07 oktober 2018 12:29)

Raoul, zoekt verder naar je klachten dan alleen de plaats van de pijn aan te pakken. Door zijn uitgebreide ervaring en kennis van het menselijk lichaam maakt hij een plan van aanpak samen met je en geeft ook oefeningen mee voor thuis. Door zijn vele behaalde diploma,s en zeer prettige sfeer stelt Raoul je heel erg op je gemak en vraagt zelfs naar je muziek keuze, waarna hij deze voor je opzoekt en afspeelt op de achtergrond. Ook geeft hij goede informatie aan de hand van kaarten van het menselijk lichaam, een prima behandelaar en zeer prettig persoon.

 

Vermeulen(donderdag, 04 oktober 2018 18:48)

Mijn moeder en broertjes waren al bekend bij Raoul. Ivm nekpijn ben ik ook een aantal keer behandeld. Tijdens een van de behandelingen hadden we het over mijn koude handen en voeten. Ik ben hier al mee bekend sinds ik me kan herinneren en draag zelfs in de zomer dikke sokken. De huisarts gaf aan winterhanden. Raoul had een andere mening. Hij is mijn specifiek hiervoor gaan behandelen. Ik koudere perioden heb ik nog wel eens wat koudere handen, maar lang niet meer zoals voorheen. * Tijdens behandelingen altijd discreet, netjes en vriendelijk behandeld. Legt uit hoe en waarom hij iets doet!

 

Elly(donderdag, 04 oktober 2018 18:39)

15 jaar bij een fysiotherapeut gelopen, altijd hoofdpijn en rugpijn. Op den duur een bult in mijn nek waardoor ik mijn hoofd niet meer goed kon draaien. De fysiotherapeut kon mij niet verder begeleiden. Mijn zoon liep bij Raoul ivm hun sport. Ik ben toen een aantal weken intensief bij Raoul geweest. Na een maand of 3-4 kreeg ik minder klachten, bult werd minder en hoofdpijn ging weg. De afspraken langzaamaan afgebouwd. Nu al een half jaar geen behandelingen meer gehad en nog steeds gaat het goed!

 

Martin(donderdag, 04 oktober 2018 16:04)

Raoul gaat op zoek naar de oorzaak van de klachten, en pakt dat grondig en professioneel aan. Hij neemt de tijd voor elke behandeling.
Dankzij de massage en therapie is de pijn weg en kan ik weer beter bewegen.

Ilya(woensdag, 03 oktober 2018 21:24)

Geruime tijd heb ik last gehad van mijn schouder, nek en linkerarm. Fysiotherapie bleek na vele behandelingen niet te helpen. Raoul heeft bijgedragen aan het herstel van mijn klachten. Hij is zeer professioneel, neemt je klacht echt serieus en neemt ook de tijd voor zijn klanten!

 

Marion Verboven(woensdag, 03 oktober 2018 19:34)

Ik heb echt hele goede ervaring met massagepraktijk Raoul. Ik heb een lange tijd met pijn gelopen, had een dubbele hernia. Ik was bij een fysiotherapeut geweest, maar dat hielp allemaal niet veel. Hij behandelde niet veel, ik kreeg alleen maar oefeningen, die niet allemaal even goed waren voor de pijn. Kortom het wilde niet echt beter gaan.
Na een poos ben ik door mijn collega bij Raoul terecht gekomen, gelukkig. Hij heeft overlegd wat hij mocht doen en toen is er een behandelplan gekomen. Hij heeft mijn houding bekeken en kwam er al meteen achter dat deze niet goed was en dat kwam waarschijnlijk door alle pijn en daardoor een heel verkeerde houding aangenomen. Ook dit moest losgemaakt worden want dit was ook van invloed op de pijn in mijn rug. Ik heb ook tapebehandelingen gekregen en dit heeft mij heel veel steun en verlichting gegeven.
Na een aantal intensive massage en tapebehandelingen ging het steeds beter met mij. En daarom wil ik hier deze ervaring graag delen want hij is echt een goede masseur, die weet waar hij voor staat. Heeft ook goede uitleg waar de pijn vandaan komt, heeft posters hangen waarop hij alle spieren e.d kan aanwijzen waardoor er heel veel duidelijk wordt voor jezelf waar het vandaan kan komen. Kortom hij heeft mij super goed behandeld!

 

Sanne(maandag, 01 oktober 2018 18:22)

Mijn Ehlers-Danlos & fibromyalgie zorgde ervoor dat bijna alle spieren in mijn lijf verkrampt waren en alle aanhechtingspunten in mijn lijf zeer deden. Dankzij de vakbekwaamheid van Raoul kan ik nu weer bewegen. Het was zwaar, voor zowel therapeut als patiënt, maar na een jaar kon ik mijn leven weer oppakken. Ik ga nu, drie jaar later, nog steeds geregeld langs en iedere keer weer doet het mijn lijf erg veel goed. Ik kan het iedereen zeker aanraden, en dat is wat ik dan ook doe. Bedankt voor de zorg, Raoul!

 

Eline(dinsdag, 18 september 2018 18:12)

Voor een goed advies en goede behandeling/massage moet je zeker bij Raoul zijn.
Hij is vriendelijk en is heel deskundig.
Een fysiotherapeut had bij mijn dochter na twee weken geen enkele vooruitgang geboekt en bij Raoul was na de eerste behandeling al een duidelijk verschil te merken.